KONKRÉT KÖNYVEK KISZÁLLÍTÁS

Fizetés és szállítás, a megrendelés lépései

Adja meg a kért személyes adatait (Név/Email/Tel) és a megrendelt könyve(ke)t és a darabszámokat.

Igazolja vissza számunkra a megrendelését az info@konkretkonyvek.hu email címre.
További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.

Házhozszállítás: Megrendelését az átvételkor kizárólag készpénzzel fizetheti. A futárszolgálat bankkártyát és ajándékkártyát nem tud elfogadni.

Szállítási feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése postai utánvéttel történhet.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi házhozszállítás
Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről és a gyorsaságról!
Külföldi vásárlóinknak a könyv(ek) vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie utalással.

BUDAPEST , 2015-07-07

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart