A Pantera igaz története – belső szemmel

4800 Ft

Mellbevágóan őszinte önéletrajz a PANTERA basszusgitárosától, Rex Browntól, amely betekintést enged a heavy metal egyik legnagyobb hatású és legnépszerűbb együttesének történetébe.
Kevés heavy metal együttes élte túl a ’90-es évek elejét, amikor a zenei szcéna fenekestül felfordult. A páratlan tehetségű gitárost, „Dimebag” Darrell Abbottot a soraiban tudó Pantera ilyen volt. Nem igazodtak a piaci körülményekhez, maguk teremtették meg az emberek igényét az olyan kőkeményen kompromisszummentes platinaalbumokkal, mint a Vulgar Display of Power és a Far Beyond Driven, amelyekből több millió példányt adtak el, pedig alig játszották őket a rádiók.
“Rex Brown A Pantera igaz története – belső szemmel című műve nem beszél félre, úgy írja le az eseményeket, ahogy azok megtörténtek. Rex nemcsak kiváló basszusgitáros, hanem nagyszerű mesélő is. Szeretetreméltó figura, akit mélységesen tisztelek. A könyve csodálatosan bemutatja, mit szabad és mit nem szabad tennie egy rocksztárnak a hol felfelé ívelő, hogy zuhanórepülésbe váltó karrierje során. Rex túlélt mindent és most elmeséli nekünk a tanulságokat.” Mike Portnoy – The Winery Dogs, Dream Theater, Avenged Sevenfold.

Személyes átvétel a 1122 Városmajor utca 15. alatt, az Édesvíz kiadó irodájában, postázás kizárólag GLS-sel (1600 Ft).

1 készleten

Leírás

Negyedik kiadás tervezett megjelenése: 2022. május 31.

Írta: Rex Brown és Mark Eglinton
Fordítás: Dudich Ákos
Szerkesztés: Számel Judit
Korrektúra: Horváth Balázs
Tördelés: Horváth Kornél
Borítókép: Réti Zsolt
Kivitelezés: Silenos Kft
270 oldal
Első kiadás éve: 2016

Rex Brown 1964-ben született a texasi Grahamben. 1982-ben csatlakozott a Panterához, majd a Downban is meghatározó szerepet játszott. Új zenekara, a Kill Devil Hill pedig kúszik felfelé a listákon.

További információk

Tömeg0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Pantera igaz története – belső szemmel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
>
Cart