Commando – Johnny Ramone önéletrajza

4200 Ft

4 készleten

Leírás

Johnny Ramone önéletrajza

A november végére boltokba kerülő magyar kiadás az eredetihez hasonlóan sok képet foglal majd magába, és bár ezúttal ugye lehetetlen spéci előszót íratnunk hozzá, Tommy Ramone-é is megteszi… Íme:

“HATALMAS ÉLMÉNY JOHNNY RAMONE TÖRTÉNETÉT A SAJÁT ELBESZÉLÉSÉBEN OLVASNI.

Olyan érzés, mintha egy asztalnál ülnél vele, miközben mesél. Tökéletesen tükrözi a tőle megszokott stílust, tempót és ritmust. Gyors és lényegre törő olvasmány – pontosan, amilyennek szerette volna.

Mindig is kedveltem Johnny-t. Intelligens és szórakoztató volt, szerettem vele lógni. Első találkozásunkra a középiskolánk ebédlőjében került sor. Ő volt az asztaltársaság figyelmének a középpontjában – ki más? Egy közös ismerősünk bemutatott egymásnak és ennyi. Az év hátralevő részében mindig az ő asztalához ültem. A legjobban Johnny humorérzékét szerettem. Vágott az esze, mint a borotva és imádta szívatni az embereket. Mindig mindenben igyekezett felülkerekedni – nem ismertem nála kompetitívebb embert.

A zene volt a kapocs kettőnk között. A Beatles-mánia pár hónappal megismerkedésünk előtt ütött be és az emberek megőrültek a sorra alakuló popbandákért. Hamarosan mi is összerántottunk egy zenekart, amelyet Tangerine Puppets névre kereszteltünk el. Johnny színpadi jelenléte lenyűgöző volt. A gitárját egészen magasra kötötte, mintha egy gépfegyvert tartana a kezében és megszállott vadsággal vetette magát jobbra-balra, követve a ritmust. Maga volt a megtestesült rock ’n’ roll esszencia.

Johnny arra született, hogy igazi harcos váljon belőle a zene világában. Joey, Dee Dee és én a hihetetlenül erős karizmájának a hatása alá kerültünk. Ő volt a mágnes, amely összetartott bennünket. Johnny önéletrajzából kiderül, milyen rögös utat járt be a zenei karrierjében és magánéletében egyaránt. Kifejezetten agynyitogató és lebilincselő történet.

Tommy Ramone”

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Commando – Johnny Ramone önéletrajza” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.