Anthony Kiedis 2004-ben írta meg önéletrajzát Larry Sloman segítségével Scar Tissue címen. Az eredmény egy sodró, féktelen hullámvasútozás lett a zenei világ színes vidámparkjában, annak minden csodájával és poklával együtt. Anthony, alias Tony Flow teljesen nyíltan, mondhatni egészen szemérmetlenül vall a rendhagyó gyerekkoráról, a szexuális életéről, a drogozási szokásairól, barátok elvesztéséről és természetesen a zenei karrierjéről.
A Konkrét Könyvek Kiadó 2005-ben adta ki Scar Tissue – Chili a sebre címmel a magyar fordítást, amelyet Dudich Ákos és László István készített. A könyv akkora sikert aratott, hogy miután elfogyott, a Vaterán húsz-harmincezerért cserél gazdát mind a mai napig, és kivívta méltó helyét a polcon Ozzy, Slash, Lemmy, Nikki Sixx, Dave Mustaine vagy Al Jourgensen ámokfutásait megörökítő művek mellett.

Most úgy döntött a kiadó, hogy újra megveszi a jogokat és elkészíti a javított, második kiadását a könyvnek. A munkálatok már folynak, még decemberben nyomdába kerül a felturbózott anyag, a megjelenés pedig január közepére várható. Bevezető áron már előrendelhető a nagyméretű, 368 oldalas és négy csokorba rendezett képgyűjteményt is tartalmazó mű.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart