Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben

Original price was: 4620 Ft.Current price is: 3230 Ft.

Színész, előadó, zenész, vállalkozó, borász, atléta, író, kíváncsi kalandor – Maynard James Keenan személyében maga a nagybetűs „Művész” archetípusa ölt alakot. A többszörös Grammy-díjas Tool, az A Perfect Circle, és a Puscifer együttesek énekeseként közismertté vált művész mindig is magabiztosan járta útját, követve belső hangját, vezesse az váratlan kanyarokkal teli kihívások felé, vagy épp a helyes irányt jelző véletlen egybeesések mentén.

5 készleten

Cikkszám: TOOL001 Kategória:

Leírás

Maynard James Keenan

Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben

A rajongók eddig csupán részleges és felületes betekintést nyerhettek Maynard életébe. Az Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben című mű azonban az énekes által jóváhagyott, és az ő segítségével megírt egységes és átfogó biográfia, melyben minden részletre kiterjedő alapossággal megrajzolt képet kaphatunk egy sokoldalú és elhivatott művészről és sikeres bortermelőről. A kiemelt életesemények leírásai szinte filmbe illő drámai stílusban mutatják be kudarcait és sikereit, illetve az életét és művészetét befolyásoló embereket és fordulatokat. A szövegbe ágyazva, Maynard gyakran sajátos humorral anekdotázik családtagokról, barátokról, a tanárairól, és zenész kollégáiról. A narratívát Keenan a saját családi képgyűjteményéből származó fotókkal teszi még érzékletesebbé.

Maynard régi barátja, az amerikai illetőségű látnoki festőművész, Alex Grey előszavában a következő rövid magyarázat olvasható: „Maynard életútjának tanmeséjén keresztül visszatalálhatunk önmagunkhoz, csak hogy szembesüljünk saját művészi kihívásunkkal. Üzenete pedig: legyünk jó értelemben megrészegülve a létezéstől, legyünk igazak önmagunkhoz, és táguljunk kifelé a Mindenségbe, egyre növekvő pörgéssel tovább és tovább.”

További információk

Tömeg0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart