A Faith No More képes testamentuma

3290 Ft 2800 Ft

A 82 fekete-fehér oldalból álló mű 2020 márciusában jelenik meg, de már mostantól előrendelhető! (Az ízelítőként mellékelt képen még az angol verziónk látható.)

Leírás

A Faith No Man nevű együttes romjain alakult, azóta már zenei sarokkőnek számító Faith No More hőskorszaka 1982 és 1998 között volt, majd 2009-től újra aktivizálta magát és jelenleg is húzónévnek, főzenekarnak számít a fesztiválokon – már ahova éppen hajlandóak elmenni. A San Franciscó-i banda a hard rockot rappel, heavy metallal és funkkal turbózta fel, a csúcsra pedig második énekesük, Mike Patton egyedülálló hangja repítette őket. A zenekar igaz történetét Dudich Ákos zenei újságíró és fordító szedte össze, a Faith No More basszusgitárosának, Billy Gouldnak a segítségével, az izgalmas, 82 oldalas forgatókönyvet pedig Oravecz Gergely Alfabéta-díjas illusztrátor öntötte képregény formába.

“Ezt a képregényt pár éve kezdtük el Gergővel, és Szoldán Márk barátommal, aki tulajdonképpen megszponzorálta a projektet, de akkor még három különálló részben gondolkodtunk. Az első két rész meg is született, de angolul és e-book formátumban. Ezeket az Amazonról lehet megrendelni. Most, hogy készülőben van a 3. rész, úgy döntöttünk, hogy ezt már egyben, magyarul és fizikai formátumban is kihozzuk” – részletezi a szerző, Dudich Ákos.

(Az ízelítőként mellékelt képen még az angol verziónk látható.)

További információk

Tömeg0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Faith No More képes testamentuma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Malcare WordPress Security