Sensei – Egy kardvívómester útja a szamurájok véres világában

2800 Ft

Egy ismeretlen apától fogant fiúgyermek nagybátyja kastélyában nevelkedik. A Taira nemzetség hatalmát megerősítő csatáknak köszönhetően dicsőséget és vagyont szerzett szamuráj saját gyermekeként szereti, és a császári fővárosban, Kyotóban taníttatja. Yoshi előkelő származású kortársai között művelt, érzékeny, művészetekre fogékony fiatalemberré cseperedik. Környezete elszigeteli az egyszerű, hétköznapi emberek mindennapjainak drámai valóságától.

Egy váratlan tragédia, ami mélyen érinti, azonban gyökeres fordulatot hoz az életébe, kibillenti egyensúlyából, és az addigitól merőben különböző, kemény és szenvedésekkel teli pályára kényszeríti. Felismeri, és saját bőrén megtapasztalja kora társadalmának ellentmondásait és igazságtalanságait. Bosszúvágya és hányattatásai megkeményítik, és az egykori elkényeztetett, a külsőségek vonzásában élő udvaroncból hosszú, küzdelmes évek után páratlan tudású kardvívó mester – Sensei –, a korszak legismertebb kardforgatója lesz. Az addig vezető úton üldöztetés, elfojtott szerelem, vér, sok fájdalmas veszteség, és az újbóli talpra állás ismétlődő kényszere kíséri.

A Sensei fordulatos, valóságos történelmi környezetbe ágyazott regény. Tadamori Yoshi személyes sorsán keresztül bepillantást enged Japán 12. századi második felének viharos történelmébe, az uralkodó Taira, és a rivális Minamoto család véres küzdelmébe, abba a korszakba, ami elvezetett a sógunok több évszázadon át tartó uralmához.

Megjelent!

Aki postázva szeretné megkapni, az kérem, válassza a postázás opciót 🙂

80 készleten

Cikkszám: SENSEI001 Kategória: Címkék: , , , ,

További információk

Tömeg0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sensei – Egy kardvívómester útja a szamurájok véres világában” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart