My Bloody Roots

3800 Ft

A My Bloody Roots – A Sepulturától a Soulfly-ig és azon túl egy brutálisan őszinte történet egy mélyen tisztelt zenész életéről, aki alapítója a világ legismertebb metal bandái közül kettőnek is, név szerint a Sepulturának és a Soulfly-nak.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

My Bloody Roots – A Sepulturától a Soulfly-ig és azon túl

Max Cavalera

Ez a könyv nemcsak egy újabb beszámoló a rock ‘n’ roll züllött világáról, hanem egyben egy gyönyörű történet is veszteségről, fájdalomról – és végső soron a diadalról.

Olvashatsz a brazíliai gyerekkor viszontagságairól – egy olyan országról, amely nem éppen a metal zenéről volt híres -, a Sepulturáról, amelyet Max az öccsével, Iggorral alapított, a világhírről és a sok milliós lemezeladásokról, melyekre senki sem fogadott volna.

Továbbá első ízben olvashatsz a bandával való szakítás körülményeiről – mely után évekig nem beszéltek a testvérével – és az új zenekaráról a Soulfly-ról, melyet az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb egütteseként tartanak számon – mind kritikai mind kereskedelmi értelemben.

Olvashatsz az őt és családját ért megrázkódtatásokról: édesapja, nevelt fia és unokája haláláról, vagy ahogy az alkohollal és drogokkal küzdött. Végül pedig a kibékülésről testvérével, Iggorral, amelynek egyenes következménye volt a Cavalera Conspiracy szárba szökkenése.

Max története egyedülálló és rendkívüli, egy olyan önéletrajz, mely minden metal rajongónak kötelező olvasmány!

További információk

Tömeg0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„My Bloody Roots” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart