Szélsőközép – a könyv

4990 Ft

A Szélsőközép eredetileg egy több frekvencián sugárzott közéleti rádióműsor-brand volt az elmúlt évtized második felében, itt megjelent írásaiból és egyéb fórumokon közölt esszéiből szerkesztette Puzsér Róbert a “Szélsőközép – a könyv” című kötetet.

 

Elfogyott

Cikkszám: 9789638966209 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Szélsőközép eredetileg egy több frekvencián sugárzott közéleti rádióműsor-brand volt az elmúlt évtized második felében. Ehhez egy éveken keresztül működő, azonos nevű internetes blog is társult, amely a HVG Goldenblog- szavazásán 2007-ben az év legszínvonalasabb közéleti blogja lett.

Itt megjelent írásaiból és egyéb fórumokon közölt esszéiből szerkesztette Puzsér Róbert a “Szélsőközép – a könyv” című kötetet. Ezt illusztrátor munkatársai, Eötvös Gábor és Trencsényi András több éven át gyártott, különleges, helyenként rendkívül merész grafikái és festményei tesznek még színvonalasabbá. Ami a könyvben olvasható, nem aktuálpolitika.

A kötet az elmúlt fél évtized zavaros társadalmi közegében született írások rendkívül szórakoztató, de nem kevésbé elgondolkodtató gyűjteménye. A “Szélsőközép – a könyv” azzal a nem titkolt szándékkal készült, hogy a hazai könyvpiac összetéveszthetetlen kuriózuma, megosztó és vérpezsdítő kult-kiadványa legyen.

További információk

Tömeg0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szélsőközép – a könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Cart